Tracker huolto

Huollamme Tracker G-sarjan GPS-tutkat.

Olemme Tracker:n valtuuttama jälleenmyyjä/ huoltoliike. Huoltamillemme Tracker koirapannoille ja osille annamme huoltotakuun huollon jälkeen.
Huoltopiste sijaitsee Keski-Suomessa Koskenpäällä. Huollettavan laitteen voit lähettää meille postitse tai tuoda sovitusti paikanpäälle.

Norm. huoltoaika on noin 2pv, kun laite saapuu meille.
 

Huollettavat Tracker-laitteet:

  • G1000 Maximal, G500FI, G500, G400FI, G400

Huoltovaihtoehdot:

  • Tracker akunvaihtohuolto 79€

Huolto sisältää:

Uusi akku (2350mAh), tiivisteet, asennustyö ja laitteen painetestaus vesitiiveyden varmistamiseksi. Takuu työlle ja akulle on 6kk. Huollon piirissä ovat G400, G500, G1000 pantasarjat.

(HUOM. Akunvaihtohuollossa laite kasataan vanhoilla kuorilla. Mikäli vanhat kuoret eivät läpäise painetestiä, otamme asiakkaaseen yhteyttä)

  • Tracker akunvaihtohuolto + kuoret 135€

Huolto sisältää:

Uusi akku (2350mAh), uudet kuoret, asennustyö ja haukkulaskurin testaus ja laitteen painetestaus vesitiiveyden varmistamiseksi. Takuu työlle ja vaihdetuille osille on 6kk. Huollon piirissä ovat G400, G500, G1000 pantasarjat.

  • Tracker perushuolto 160€

Huolto sisältää:

Uusi akku (2350mAh), uudet kuoret, uusi GSM-antenni, sim-luukku, asennustyö,haukkulaskurin testaus ja laitteen painetestaus vesitiiveyden varmistamiseksi. Takuu työlle ja vaihdetuille osille on 6kk. Huollon piirissä ovat G400, G500, G1000 pantasarjat.

HUOLTOLOMAKE

Täytäthän alla olevan huoltolomakkeen aina ennen huoltoon lähettämistä. Lomakkeen saavuttua meille, tiedot saapuvasta laitteesta kirjautuu järjestelmäämme ja näin osaamme odottaa sitä.

Meille voit tuoda tai lähettää Tracker GPS -koiratutkan huoltoon. Normaali huoltoaika on noin 2pv siitä, kun laite on saapunut huoltoon. HUOM! sesonkiaikoina huoltoaika voi vaihdella.

Huoltolomakkeeseen pääset tästä

TOIMITUSOHJEET

Laitteen toimittaminen huoltoon on helppoa ja vaivatonta.

1. Pakkaa huoltoon tuleva laite huolellisesti

2. Vie paketti Postiin ja anna virkailijalle sopimusnumero 658650/Demakk Oy. Virkailija löytää sopimusnumerolla tietomme.

3. Perimme toimituskuluja 18€, joka pitää sisällään laitteen toimituksen meille sekä huollon jälkeisen toimituksen asiakkaalle postiennakolla.