Ultracom-koiratutkat, Koiratutka.fi

Koiratutka.fi myy Ultracom-koiratutkat. Ultracom tunnettiin aikaisemmin nimellä Ultrapoint ja lukuisten metsästyskoirien kaulassa onkin vielä pitkään suosittu, luotettava ja kestävä GPS-panta, jossa lukee Ultrapoint.

Metsästäjien keskuudessa Ultracomin koiratutkaa kutsutaan usein UP:ksi (Ultrapoint).  Ultracomin GSM/GPS-paikannukseen pohjautuva R10 perhe on saannut uuden tulokkaan,  –Ultracom R10 Hybrid

Laitteessa on yhdistetty Aviuksen ja R10 tutkaperheen huipputeknologiaa ja se hyödyntää kummankin, VHF- ja GSM -teknologian parhaita ominaisuuksia. VHF- teknologian ansiosta tutkaa voidaan siis käyttää myös olosuhteissa, missä matkapuhelinverkko ei toimi.

Ultracom R10 Hybridin kehitystyö on aloitettu jo vuonna 2018 ja se on käynyt läpi kattavat testit eri rotuisilla koirilla vaihtelevissa sääolosuhteissa. Kattavilla, mutta aikaa vievillä kenttätesteillä on haluttu varmistaa laitteen luotettavuus ja toimintavarmuus myös ääriolosuhteissa.

Ultracom R10 Hybrid -pannassa on ladattava ja itse vaihdettava, toimintavarmaa teknologiaa edustava akku. Akun käyttöaika yhdellä latauksella ja normaalilla, tiheällä lähes reaaliaikaisella kolmen sekunnin paikannusvälillä on noin 24 tuntia. Harvemmalla paikannusvälillä ja kytkemällä panta virransäästötilaan, voidaan akun kestoa kasvattaa useaan vuorokauteen – jopa viikkoon.

Meiltä kaikki Ultracomin pantamallit, kuten Ultracom R10, R10 Hybrid ja Ultracom Avius -koirantutkat, sekä Ultracom-lisenssit 

Vertaile Ultracom-tuotteita Youtube-linkeistä ja poikkea käymään, niin laitetaan sinulle ja koirallesi sopiva Ultracom-tutkapaketti. Tai tilaa meiltä haluamasi tutkapaketti postitse.

Galleria